top of page

Inspiratie en focus

Beeld en Taal kan allerlei vormen aannemen. Het kan op heel wat zintuigen inwerken. Al van kinds af aan hebben we voornamelijk een visueel geheugen. Iets wat we zien, laat een diepere indruk of herinnering achter dan iets wat we enkel horen.

 

Als we iets helder willen krijgen, grijpen we gemakkelijk terug naar Taal of een Beeld. Het is onze manier van communicatie geworden. Bij het visualiseren van een gevoel laten we alle gedachten aan het woord, tot we komen tot dat waar het echt om draait. Het maakt ons heel, het zorgt ervoor dat we kunnen laten zien wat er vanbinnen afspeelt. Het maakt ons tot wie we samen zijn. ​

 

We focussen ons bij BEELD en de TAAL op het ontwerpen van kaartjes, (educatieve) spelletjes, kleine boekjes en verder staan we open voor ideeën, suggesties om samen iets te creëren. Klik op onderstaande afbeeldingen (enkel voor webversie) voor meer informatie per focusgroep.

meri.png

KAARTJES

AEnB2UonGd9EQyYLPyhsIjzlAzRqAYqRNQ6BqUKwsMVNhhcFi5HljQoyfxUo1579-jUZ65YgtT0mQjb0CYrLjeqh-m

Het eerste waar we ons op concentreerden waren kaartjes, want een kaartje - voor welke gelegenheid dan ook - is altijd fijn. Het is een uiting van attent te zijn, zonder dat daar een reden voor nodig is.

kleurrijke Boeken
Stationery_edited_edited.jpg

Lezen is een van onze grootste passies. Het is onze dagelijks geletterde slaappil waarmee we naar dromenland gaan. Het doel van iets te schrijven is telkens om onbewuste ogen te openen, door boodschappen te brengen die dankzij BEELD en de TAAL doordringen en bijdragen tot de vorming van open minds.

BOEKEN

memory.png
DeliveryBox-620 (2)_edited.jpg

Het idee om spelletjes te ontwerpen, sloop er zo stil in dat we er eentje hadden ontworpen voor onze gevatte kleuter voor we het doorhadden. Het enthousiasme en het plezier waarmee hij ‘zijn’ spel speelde, gaf brandstof om dit idee verder uit te bouwen. Hierbij proberen we telkens in te zetten op de eigenschappen die de oudste kapoen kenmerkt:  uitdagend, leergierig, weloverwogen en nood aan duidelijkheid. Hij zal dan ook altijd de proefpersoon zijn vooraleer we iets lanceren.

SPELLETJES

23b9799f-e458-47b6-8e50-3f402c9bcc88.jpg
voor ou_edited.jpg

Oneindigheid is zo ongrijpbaar en dus niet ideaal voor een website waar uitleg begrensd hoort te zijn. Toch staan we eindeloos open voor ideeën, vragen of suggesties. Een nieuw telg in de familie, een kattebelletje aan iemand die uit het oog is verdwenen maar niet uit het hart, een woord van troost aan iemand maar het komt maar niet op papier, een liefdesfeest aan te kondigen? Laat het ons weten en we zoeken graag naar een BEELD en de bijpassende TAAL voor je boodschap.

ONTWERPEN

bottom of page