top of page
3.jpg

Ik ben duizend-en-één gedachten in één hoofd. Meestal luisteren al die gedachten samen naar de naam Sara, al durven sommige verdwaalde gedachten eens met de ogen rollen of te grinniken als ik weer eens iets vergeet, schrik heb voor wat regen of niet kan wachten tot een cake is afgekoeld om te proeven.

Als hoogsensitief persoon ervaar ik heel wat uitdagingen in het leven, maar het houdt mijn creatief hoofd niet tegen om te dromen en vast te houden aan mooie dingen. 

 

Wat mij kenmerkt, vraag je?

Wel, ik hou van rust en van lachen.

Van harmonie en evenwicht.

Van koken en tafelen.

Van creatie en ontwerp.

Van denken en bedenken.

Van puzzelen en ingewikkelde hersenspinsels.

Van schrijven en lezen.

Van fotografie en teksten.

Van reizen en natuur.

Van wat echt is en imperfect.

BEELD en de TAAL?

Iedereen komt wel een moment tegen waarop er verwacht wordt een naam te plakken op iets nieuw. Geen enkel woord bestond al voor de uitvinding ervan. Het is een proces wat naast duidelijkheid en kracht ook inzicht en een vleugje humor vraagt. Verschillende namen passeerden de revue, tot een van mijn liefste vriendinnen kwam met de woordspeling van het Beeld en de Taal. Het sloeg in als een heerlijk ruikende bloembom en daar was het plots. Het vat samen waar ik gelukkig van word en me goed bij voel: van BEELD en de TAAL.

 

Beeld en Taal kan allerlei vormen aannemen. Het kan op heel wat zintuigen inwerken. Al van kinds af aan heb ik voornamelijk een visueel geheugen. Iets wat ik zie, laat een diepere indruk of herinnering achter dan iets wat ik enkel hoor. Als ik iets helder wil krijgen, grijp ik gemakkelijk terug naar Taal of een Beeld. Het is mijn manier van communicatie geworden. Bij het visualiseren van een gevoel laat ik alle gedachten aan het woord, tot we komen tot dat waar het echt om draait. Het maakt me heel, het zorgt ervoor dat ik kan laten zien wat er vanbinnen afspeelt. Het maakt me tot wie ik – samen met mijn duizenden gedachten – ben. ​

Lezen is een van mijn grootste passies. Het is mijn dagelijks geletterde slaappil waarmee ik naar dromenland ga. Door mijn liefde voor boeken, heb ik ook het plezier en helende effect van schrijven ontdekt. Het doel van wat ik schrijf is zo goed als altijd om onbewuste ogen te openen, door boodschappen te brengen die dankzij BEELD en de TAAL doordringen en bijdragen tot het vormen van open minds.

 

Dus als je me ooit zou vragen wat mijn absolute toekomstdroom is, dan is dat zonder twijfel een boek ter wereld brengen.

bottom of page