top of page

In eerste instantie ligt de focus bij het ontwerpen van kaartjes. Want een kaartje - voor welke gelegenheid dan ook - is altijd fijn. Het is een uiting van attent te zijn, zonder dat daar een reden voor nodig is. In de webshop kan je ze allemaal terugvinden.

Naast het ontwerpen van wenskaarten, kan je bij mij ook terecht voor gepersonaliseerde kaarten. Ik denk graag met je mee om iets te ontwerpen dat past bij jou en de gelegenheid. Geen vraag is daarbij te gek of te gewoon.

Zoek je woorden, maar komen ze niet op papier? Of het nu gaat om een paar woorden of een lange(re) tekst, geschreven taal is bij mij zelden schaars. 

Oneindigheid is zo ongrijpbaar en dus niet ideaal voor een website waar uitleg begrensd hoort te zijn. Toch sta ik eindeloos open voor ideeën, vragen of suggesties. Stel je vraag via het contactformulier of stuur een mailtje naar contact@beeldendetaal.be en we zoeken graag naar een BEELD en de bijpassende TAAL voor je boodschap.

In de webshop kan je naast wenskaarten ook een spel terugvinden. Het idee om spelletjes te ontwerpen, sloop er zo stil in dat ik er eentje had ontworpen voor onze gevatte kleuter voor ik het goed wel besefte. Het enthousiasme en het plezier waarmee hij ‘zijn’ spel speelde, gaf brandstof om dit idee verder uit te bouwen. Hierbij probeer ik telkens in te zetten op de eigenschappen die de oudste kapoen kenmerkt: uitdagend, leergierig, weloverwogen en nood aan duidelijkheid. Hij zal dan ook altijd de proefpersoon zijn vooraleer ik iets nieuw lanceer.

bottom of page